Visie & Missie

Achter de schermen bij Dutch Muslima

Oprichtster

27 jarige moeder van 4 jongens, schrijfster, bekeerling en proactieve thuisonderwijzer. Als Nederlands-Marokkaans gezin schipperen wij alweer 10 jaar (letterlijk) tussen 2 landen. 

Soms is het een Marokkaanse school en thuisonderwijs, dan weer een islamitische school in Nederland. Elke situatie, met elk zijn passende educatieve invulling en handvaten.

Op dit bijzondere pad dat wij mogen bewandelen met onze kinderen probeer ik uit beide culturen de meest effectieve methodes om te zetten in tof materiaal voor de gemeenschap.

Naast het creëren van educatief materiaal zijn wij zelfstandig ondernemers in de web- en grafisch design met onze zaak Ummah Hosting. In die zin zijn wij echte digital nomads omdat wij ons werk in elk land met ons mee kunnen nemen.

Op dit moment bevinden wij ons in Nederland, in een klein dorpje genaamd Neede in Gelderland. In Marokko wonen wij in Sale (randstad van Rabat). Waar en wanneer ons volgende thuis weer zal zijn? Dat weet Allah het beste.

Visie & Missie

In een wereld waar wij als ouders verdrinken in verantwoordelijkheden, wil ik balans en ondersteuning bieden.

Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren voor interactief, kleurrijk en vrolijk materiaal, dat ondertussen alle boxen aantikt als het gaat om onze deen en het terugkeren naar de fitrah als gemeenschap.

Zodat jij als ouder een vaste vertrouwde plek hebt om je islamitische thuisonderwijs mee te kunnen vormgeven.

Samen kunnen wij als ummah alles bereiken. Zolang wij maar onze talenten blijven bundelen en samenwerken.

Anouk (Aicha) le Bruin

Oprichtster Dutch Muslima

Interactief

Leren door te doen, begrijpen door erover te praten & lekker creatief bezig zijn.

Spelenderwijs

Materiaal dat aansluit op de leefwereld en behoeftes van het kind.

Pedagogisch

Echt ontwikkelen kan pas wanneer een kind zich gehoord en begrepen voelt.

Innovatief

Kleurrijke illustraties, toffe goodies en een divers scala aan leermethodes.

Visie
Ik hoop mij de komende jaren te richten op volledig ingerichte cursussen en materiaal. Dit zodat jij als ouder een vertrouwde omgeving hebt voor jouw islamitische thuisonderwijs.
Missie
Of het nu kinderboeken, digitale werkbundels of werkbladen zijn. Bij Dutch Muslima doen wij elke keer weer ons best om het leukste en meest interactieve materiaal voor jouw kind vorm te geven.
Wat zeggen ouderS?
Ik heb hem binnen! Eindelijk een leuk kinderboekje over ramadan in het Nederlands. Ga aub zo door! De oemmah heeft meer van zulke boekjes nodig.
Tevreden klant
Ramadan Activiteitenboek

It takes a village...

But when that village is not there, we will be online.